OVER BRÜLL POORT- EN TOEGANGSTECHNIEK

UW SPECIALIST OP HET VLAK VAN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSTECHNIEK

Brüll poort- en togenagstechniek is reeds jarenlang specialist op het vlak van toegangs- en beveiligingstechniek. Dankzij de uitvoerige vakkennis, de jarenlange ervaring in de branche en het netwerk van kwaliteitspartners is Brüll poort- en toegangstechniek in staat u een hoogwaardig assortiment producten op het vlak van toegangs- en beveiligingstechniek aan te leveren.

BRÜLL POORT- EN TOEGANGSTECHNIEK ZOWEL ZAKELIJK EN PARTICULIER

Brüll poort- en toegangstechniek levert via de producten website een divers aanbod aan toegangs- en beveiligingssystemen voor de particuliere en zakelijke markt.
Dit doen wij tegen een scherpe prijs, maar zonder in te leveren op kwaliteit.

EENVOUDIG EN SNEL PRODUCTEN ONLINE BESTELLEN

Producten kunt u eenvoudig en snel online bestellen op onze uitgebreide webshop. Vervolgens heeft u de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden (iDeal - Paypal - credit card - Bancontact - overschrijving). Na betaling wordt uw bestelling, mits de voorraad toereikend is, de volgende werkdag verzonden.

VOLLEDIGE SERVICE EN DIENSTVERLENING, OOK NA HET BESTELLEN VAN UW ORDER/OPDRACHT

Naar het bestellen van Uw product of bij het verstrekken van een opdracht, geeft Brüll Poort en Toegangstechniek ook de volledige nazorg zoals het standby staan bij storingen of het niet volledig assembleren van de installatie. Indien Brüll Poort- en Toegangstechniek de gehele project aanname verricht van het voorbereiden tot en met het opleveren van de installatie, stopt het voor ons nog niet. Wel zo belangrijk is het overeenkomen van een onderhoudsovereenkomst, ook promoten wij het jaarlijkse preventief onderhoud te verrichten aan uw aandrijving(en) afhankelijk van situatie, kan dit eenmaal per jaar zijn maar in sommige gevallen ook wel twee maal per jaar denk hierbij bij parkeerinrichtingen met slagbomen. Hierdoor wordt een langere levensduur van de producten gegarandeerd waar het Fabriek dan ook volledig achter staat.

DOELSTELLING EN UITDAGEND

Onze doelstelling in deze is even simpel als uitdagend, wij geven onze klanten, architecten, stichtingen, en ondernemers in de Benelux een totaal pakket van oplossingen en aanbiedingen op het gebied van topkwaliteit en service, die voor een goede prijsverhouding staat. In bijna 5 jaar groeiende is Brüll Poort en Toegangstechniek uitgegroeid tot een gerenommeerd leverancier van hoogwaardige producten, die voor ieder situatie wel een oplossing heeft. Door de bundeling van nieuwe concepten verbreedt zich Brüll Poort en Toegangstechniek zich nog verder uit waarbij de klant zich nog maar tot een contact persoon behoeft te wenden. Door het gecreëerde netwerk kan Brüll Poort en toegangstechniek adequaat reageren op storingen en montage, hierbij kunnen de kosten laag blijven.

Winkelwagen
Scroll naar boven