Poort automatiseringen

VLEUGELPOORTAANDRIJVING

Uw poort aandrijven is tegenwoordig in deze tijd geen luxe maar valt meer onder het concept veiligheid. Hiermede sluit U Uw terrein of privégoed af maar daarbij tevens het gemak van een open oprijlaan willen behouden? Brüll Poort- & Toegangstechniek biedt u een breed assortiment aan elektrische of automatische poortaandrijvingen.

Elektrische poorten kunnen altijd gesloten blijven, deze bescherming houdt u veilig afgeschermd van buitenaf en maakt het de inbrekers of derden personen moeilijker en laten het veelal dan afweten. Het grote voordeel van een Vleugel/Schuifpoort die automatisch sluit dat u niet meer hoeft uit te stappen om de poort te openen of te sluiten, denk hierbij als het regent of ander slecht weer dat u niet meer nat wordt.

De huidige technologie motoren die wij U aanbieden zijn een zéér door ontwikkeld systemen die van met uitmuntende kwaliteit producten zijn geassembleerd. Hierdoor wordt dan ook een langere levensduur en minder slijtage gegarandeerd. De 24V motoren die Nice voert hebben zij in hun lange bestaan behoorlijk doorontwikkeld en laten hierbij de concurrentie achter zich. Zo kunnen in combinatie met de 24V motoren het systeem behoorlijk uitgebreid worden met back-up batterijen, Zonne-energie systemen, en Nice eigen GSM/Programmeer-unit die vele mogelijkheden biedt voor de klant.

Om uw vleugelpoort te automatiseren kennen wij drietal systemen, namelijk spindelarmaandrijving, knikarmaandrijving,- en grondaandrijvingen.

SPINDELARMAANDRIJVING

De spindelarmaandrijving is een Elektro Mechanische Spindelarmaandrijving die zowel in 230Vac als 24Vdc en met magnetische encoder. Ideaal voor gebruik in woonomgevingen. Middels is de derde generatie genaamd TOONA in de modellen TOON4, TOONA5,-en TOONA7 van zeer goede kwaliteit en duurzaamheid dankzij de behuizing die bestaat uit twee robuuste schalen van met polyesterlak en behandeld aluminium, beter bestand tegen weersomstandigheden. De interne bewegende onderdelen zijn van staal, en lichte metaallegeringen en technopolymeren.

De Spindelarmaandrijvingen die Brüll Poort- & Toegangstechniek kunnen leveren zijn: Wingo, Moby, Toona, hetzij losse motoren als samengestelde kits. De bediening om de poort aan te sturen kent vele mogelijkheden dan alleen maar standaard een handzender, bij ons gaat het verder die ieders wens van de klant respecteert. Kijk hiervoor op onze producten site.

KNIKARMAANDRIJVING

De knikarmaandrijving is een Elektro Mechanische reductiemotor die zowel in 230Vac als 24Vdc en met magnetische encoder. Ideaal voor zuilen met kleine en grote structuren en voetgangerspoorten waarbij enkel één vleugel.

De knikarmaandrijvingen die Brüll Poort- & Toegangstechniek kunnen leveren zijn: Nice- Hyppo, Pop, Hyke, Walky, hetzij losse motoren als samengestelde kits. De bediening om de poort aan te sturen kent vele mogelijkheden dan alleen maar standaard een handzender, bij ons gaat het verder die ieders wens van de klant respecteert. Kijk hiervoor op onze producten site. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze uitgebreide producten webshop. Waarbij u samengestelde kits of enkel alleen de motoren kunt zien en bestellen.

GRONDAANDRIJVING

De grondaandrijving is een Elektro Mechanische reductiemotor die zowel in 230Vac als 24Vdc en met magnetische encoder. Ideaal voor gebruik in woonomgevingen en bedrijven. De grondaandrijving METRO is van zeer goede kwaliteit en duurzaamheid. De motoren bestaan uit solide binnendelen van metaal en bronslegering.
Nieuw geëxtrudeerd aluminium en waterdicht IP67. De reductiemotor verdwijnt in de trechtervormige funderingskasten met mechanische stops en ideaal voor gebruik in extreme condities en, in de nieuwe afwerking in kataforese uitermate bestand tegen carrosie.
Men ziet enkel alleen de deksel van de funderingskast waar de sterke reductiemotor in zit geïntrigeerd.

De grondaandrijvingen die Brüll Poort- & Toegangstechniek kunnen leveren zijn: METRO, METROPLEX, X-METRO hetzij losse motoren als samengestelde kits. De bediening om de poort aan te sturen kent vele mogelijkheden dan alleen maar standaard een handzender, bij ons gaat het verder die ieders wens van de klant respecteert.

 

Overige poort automatiseringen

We bieden ook de volgende poort automatiseringen:

n_app0142sb_sliding___

SCHUIFPOORT AANDRIJVING

De schuifpoortaandrijvingen beweegt een poort in de lengte richting van links naar rechts of andersom en in bepaalde situaties zelfs synchroon waarbij twee vleugelhelften weg schuiven.

De schuifreductiemotoren die wij leveren kunnen in 230V, 24V, en 400V geleverd worden. Door de robuuste en compacte behuizing zijn de besturingseenheden geïntrigeerd in de behuizing van de aandrijving. Echter baseren wij ons het meest op de 24V uitvoeringen, die vele voordelen met zich mee brengt en goed uit te breiden is met accessoires die gekoppeld kunnen worden aan het intellectuele besturingseenheid BleuBUS technologie.

Dankzij de deze technologie maakt het voor de meeste schuifpoortmotoren mogelijk om de bijbehorende componenten zoals; back-up batterij, Zonne-Energie voed systeem, of Nice eigen GSM/Programmeer-unit uit te breiden die voor de klant vele voordelen geeft en storingen op afstand snel en adequaat opgelost kunnen worden.

De Schuifpoortaandrijvingen die Brüll Poort- & Toegangstechniek kunnen leveren zijn: RUN, ROBUS, ROBO, TUB, THOR, hetzij losse motoren als samengestelde kits.

De bediening om de poort aan te sturen kent vele mogelijkheden dan alleen maar standaard een handzender, bij ons gaat het verder die ieders wens van de klant respecteert. Kijk hiervoor op onze producten site.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze uitgebreide producten webshop waarbij u samengestelde kits of enkel alleen de motoren kunt zien en bestellen.

(Valori multipli)

GARAGEDEUR AANDRIJVING

Uw garagedeur automatiseren, dus niet meer handmatig openen en sluiten en lichamelijke klachten behouden om het gewicht van de garagepoort in bedwang te houden.
Er bestaan voor deze sector vier verschillende type aandrijvingen te weten; Kantelpoort die buiten de gevel draait, kantelpoort die binnen de gevel draait, sectionaalpoorten en industriële poorten.

Hierbij kennen wij enkele systemen die de garagepoort in beweging kunnen zetten in 230Vac en 24Vdc met magnetische encoder en 400V. De 24V motoren zijn allen voorzien van BleuBUS technologie uiterst eenvoudig, dat het mogelijk maakt de besturingseenheid en stellen fotocellen met slechts twee draden te verbinden. Tevens geschikt voor gebruik net de systemen Opera en Soemyo.

De bediening om de poort aan te sturen kent vele mogelijkheden dan alleen maar standaard een handzender, bij ons gaat het verder die ieders wens van de klant respecteert.

Kijk hiervoor op onze producten site. Uiteraard staan wij graag voor u klaar om u te adviseren, u kunt ons bereiken via telefoonnummer +31(0)43 -365 59 22 of anders via e-mail sales@brullgroup.nl.

n_app0441sa_out_______

BOERDERIJ POORTEN

Boerderijpoorten zijn veelal grootte robuuste vleugelpoorten die qua afmeting en gewicht gigantisch zijn. Ook daar heeft Brüll Poort- Toegangstechniek een oplossing voor die beslist voor zulke projecten niet uit de weg gaat.

Mede door de robuuste hydraulische poortaandrijving die van zeer goede kwaliteit is is het openen en sluiten van deze poorten geen probleem. Door het Block systeem welke in de motor geïntrigeerd is heeft windvlagen en zware weersomstandigheden geen invloed op het klapperen van de vleugelpoort(en). De hydraulische motor heeft zéér kwalitatieve componenten die samen een goed gesmede eenheid vormen waarbij vervanging en langdurigheid van de materialen en olie langer zijn dan normaal.
Zo behoeft u de olie bij normaal gebruik pas nar 10 jaar te vervangen.
Er zijn weinig bewegende onderdelen bij de ophanging van deze hydraulische motor, hierdoor behoudt de hydraulische motor zijn volledige kracht die hij uitoefent.

De hydraulische armaandrijvingen die Brüll Poort- & Toegangstechniek kunnen leveren zijn: ECO240, ECO360, HLR240, HLR360, hetzij losse motoren als samengestelde kits.

De bediening om de poort aan te sturen kent vele mogelijkheden dan alleen maar standaard een handzender, bij ons gaat het verder die ieders wens van de klant respecteert. Kijk hiervoor op onze producten site.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze uitgebreide producten webshop waarbij u samengestelde kits of enkel alleen de motoren kunt zien en bestellen.

Informatie aanvraagformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mail*
Adres
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 300 MB, Max. aantal bestanden: 2.
    Indien u een foto of tekening heeft om de situatie te verduidelijken, kunt u deze hier toevoegen.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Winkelwagen
    Scroll naar boven