Toegangssystemen

Toegangssystemen

TOEGANGSCONTROLE SYSTEMEN

Toegangscontrole systemen kan een breed begrip zijn die kan bestaan uit een gecontroleerde beheerschap van wie waar- en wanneer een bepaalde toegang mag passeren.
De huidige toegangscontrole systemen moeten meer kunnen dan simpelweg deuren, poorten, slagbomen, draaipoortjes, etc. openen en sluiten. Onafhankelijk van het soort bedrijf, of instelling moeten onze systemen belangrijke data in het bedrijf houden en bedreigingen van buitenaf buiten houden om uw bedrijfsproces soepel te laten verlopen. Onze systemen zorgen ervoor dat de juiste personen toegang hebben tot de juiste ruimtes binnen uw organisatie.

De systemen kunnen flexibel uitgebreid worden algelang de wensen van de klant en wat belangrijk is voor een optimale toegangscontrole systeem.
Maar toegangscontrole is MEER! Toegangscontrole betekent continue beveiliging en vormt daarom een belangrijke schakel in vrijwel elk veiligheidsplan. Nog maar al te vaak worden de risico’s van een onderneming of instelling 'tijdens openingsuren' onderschat. In veel gevallen is een bedrijf of instelling juist gedurende een volledige bezetting het meest kwetsbaar.

Een belangrijke evolutie is in het kader van toegangscontrole is de “VINGERSCANTECHNOLOGIE”.
Biometrische identificatiemethoden zijn meer en meer in opmars omwille van hun betrouwbaarheid. Het is de enige techniek die honderd procent zekerheid geeft dat de persoon in kwestie is die hij/zij aangeeft te zijn. Niet alleen wordt de veiligheid verhoogd, bovendien kan de identificatie zeer snel gebeuren. deze methode is dus ideaal voor centra waar toegangscontrole wordt toegepast.

Graag maken wij een persoonlijke afspraak om al uw vragen en uiteraard een op maat gemaakte concept voor u klaar.

CAMERASYSTEMEN

Camera observatie wordt ingezet als “ogen op afstand”. Een Camerasysteem voorkomt criminaliteit, het schrikt af en werkt daardoor preventief. Het inzetten van Camera’s kan daarnaast bijdragen aan de veiligheidsbeleving. Terroristische activiteiten, stijgende criminaliteitscijfers en de algemene vraag naar meer beveiliging voor mensen en goederen zorgen ervoor dat de markt voor video surveillance verandert.

Steeds vaker is het noodzakelijk om beelden op te nemen teneinde deze later te kunnen terugkijken en analyseren. Dit gebeurt steeds vaker bij de identificatie van personen die zich schuldig maken aan inbraak, diefstal, geweld, vandalisme- of terrein beheer. De beelden worden geheel automatisch digitaal opgeslagen op een harddisk. Ook de bediening gaat vaak geheel via PC’s waardoor het terugzien veel gemakkelijker en sneller verloopt.

Voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw is camerabewaking steeds gangbaarder. Wij zijn uw toeleverancier voor een groot aanbod aan camera systemen en heeft bovendien de kennis in huis om zeer specifieke projecten te beveiligen.

INTERCOMSYSTEMEN

Brüll Toegangssystemen levert een groot assortiment aan intercomsystemen het zij audio en video systemen die bestemd zijn voor appartementen, flats, en huiselijke situaties. De deurintercoms voor enkele woningen, bedrijven, of instellingen. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een of twee deurstations met slechts één of meerdere beldrukker(s) en een of meer binnenposten eventueel met deuropenerbediening.

Ook hier is een onderscheid gemaakt tussen audio en video. Wij bieden voor enkel woning simpele maar kwalitatieve merk product als Aiphone en Elbo aan die met als binnenpost met of zonder hoorn in een vorm van een samengestelde kit u aangeboden kan worden. De installatie zijn veelal gebaseerd op tweedraads aansluiting(en), echter bij een complexe situatie of appartementen complexen bieden wij uiteraard onze service om de gehele installatie compleet voor u te verzorgen.

Informatie aanvraagformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mail*
Adres
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 300 MB, Max. aantal bestanden: 2.
    Indien u een foto of tekening heeft om de situatie te verduidelijken, kunt u deze hier toevoegen.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Winkelwagen
    Scroll naar boven