Brüll Poort- en toegangstechniek Meerssen

Automatisering

De parkeerindustrie is volop in beweging. Parkeren is een van de gebieden waar nog veel te winnen is voor bedrijven. Automatisering is daarbij essentieel. De ontwikkelingen op het gebied van parkeeroplossingen zijn talrijk en Brüll Parking Automatisering is uw perfecte partner in innovatief parkeerbeheer.

Als aanbieder van parkeerplekken is het belangrijk om in te spelen op alle actuele ontwikkelingen, zodat u niet alleen nu maar ook in de toekomst verzekerd bent van optimale en efficiënte parkeeroplossingen.
Brüll Parking Automatisering is specialist in parkeermogelijkheden, of het nu gaat om slagbomen, parkeerticketsystemen of de inrichting van uw parkeergarage, en automatisering is daarbij het toverwoord. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

Slagbomen
Op locaties waar een snelle doorloop en gecontroleerde toegang belangrijk is, biedt een slagboom op professionele wijze uitkomst. Onze slagbomen variëren in lengte, kleur en sluitsnelheid en kunnen indien wenselijk met knikarm (voor locaties met lage plafonds) en vandaalbestendig (denk bijvoorbeeld aan een vorkconstructie) worden geleverd. Onze slagbomen zijn standaard voorzien van uitgebreide besturingseenheden zodat bijvoorbeeld ook voertuigdetectielussen en een verkeersregeling verwezenlijkt kunnen worden. Bovendien staat Brüll Parking Automatisering garant voor een uitgebreide en optimale service. Dat betekent dat u ook na aankoop van uw slagbomen of andere producten kunt rekenen op ons vakmanschap in de vorm van een 24-uursservicedienst.

Speedgates
De Speedgate wordt ook wel snelvouwdeur genoemd omdat de vier panelen zich met een snelheid van één meter per seconde geruisloos openen en sluiten. De panelen zijn in diverse afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar, zodat ze voor elke situatie passend kunnen worden gemaakt en zijn de perfecte oplossing voor drukke locaties.

Brüll Parking Automatisering adviseert u graag met betrekking tot alle mogelijkheden om tot een op uw wensen toegespitste keuze te komen.

 

Parkeerautomaten

Er zijn tegenwoordig een heleboel verschillende soorten parkeerautomaten. Betalen met muntgeld, chipknip, creditcard of bezoekerskaart, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bovendien zijn de parkeerautomaten leverbaar in diverse modellen en kleuren en indien gewenst zelfs uitgerust met een zonnepaneel. Brüll Parking Automatiseringen helpt u graag om door de bomen het bos te herkennen en samen met u tot de voor u perfecte keuze te komen.

Meer weten?

Het is ondoenlijk om een complete opsomming te geven van alle mogelijkheden met betrekking tot geautomatiseerde parkeersystemen. Daarom gaat Brüll Parking Automatisering graag met u om de tafel zitten om onder het genot van een kop koffie uw wensen en mogelijkheden met betrekking tot parkeren te bespreken en u gebaseerd op uw specifieke situatie van goed advies te voorzien en het juiste product te leveren. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen, onze geautomatiseerde toegangsdeuren zwaaien graag voor u open.

Informatie aanvraagformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mail*
Adres
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 300 MB, Max. aantal bestanden: 2.
    Indien u een foto of tekening heeft om de situatie te verduidelijken, kunt u deze hier toevoegen.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Winkelwagen
    Scroll naar boven