Parking automatisering

Parking automatiseringen

SLAGBOMEN

Uw terrein of parkeerplaats op een professionele wijze door middel van een slagboom selectief de toegang verlenen van de doorgangen. De slagbomen kunnen bij parkeergarages, terreinen, gebouwen,- en campings ingezet worden met verschillende lengtes van aluminium bomen. De slagbomen die wij leveren zijn elektrisch of handbediend. Standaard worden onze slagbomen geleverd met een uitgebreide besturingseenheden die voor vele opties uitgebreid kunnen worden zoals detectielussen tag-sleutel etc.

De slagboom voor in parkeergarage openen de boom in minimaal 1,8sec. deze kunnen worden uitgevoerd met een 3m aluminium boom of met een knikarm-kit. De gangbare slagboom worden meestal uitgevoerd bij gebouwen met een 4m aluminium boom die in minimaal 3sec geopend worden. Uiteraard zijn er ook langere afstanden boom te verkrijgendie met lengtes van 6m, 9m tot zelfs 12m.

Bij vandaalbestendige locaties zijn er andere modellen dan alleen maar standaard uitvoering te verkrijgen,denk hierbij aan een vorkconstructie. De slagbomen kunnen bediend worden met diverse toegangscontrolsystemen zoals handzenders, lusdetectoren, munt-automaten,- en betaalticketsystemen etc.

Heeft u een parkeergarage of parkeerterrein dat u wilt exploiteren? Neem dan gerust geheel vrijblijvend, telefonisch +31(0)43 – 365 59 22 of via contactformulier, contact met ons op. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden om een compleet concept te bieden.

Tevens verzorgt Brüll Parking Automatiseringen niet alleen de verkoop van de slagbomen maar ook de nazorg, die van zéér belang is voor langdurig gebruik. Door de landelijke dekking die 24uhr service levert staan wij dan ook garant voor kwaliteit en een uitmuntende service.

PARKEERTICKET SYSTEMEN

Brüll Parking Automatisering levert totaal oplossingen voor achteraf betaald parkeren, deze parkeersystemen werken op basis van barcode parkeerkaarten en worden veel toegepast bij o.a. parkeergarages, en parkeerterreinen. Ook voor toegangscontrole met name voor bedrijfsterreinen zijn deze systemen uitermate geschikt.

Met de barcodekaart krijgt de gebruiker, toegang. De rechten van iedere gebruiker worden door u bepaald, omdat de kosten van een barcodekaart nihil zijn hoeft u geen administratie bij te houden van uitgegeven en geretourneerde toegangskaarten. Hiermee bespaart u aanzienlijk, zowel op de kosten van de toegangskaarten als op de administratiekosten.

Als totaal leverancier leveren ook de bij deze parkeersystemen noodzakelijke fysieke afsluiting, zoals slagbomen, speedgates, en inzinkbare zuilen.
Tevens verzorgt Brüll Parking Automatisering ook het complete parkeergeleidingssystemen, waardoor de doorloop in een parkeergarage aanzienlijk verbetert.

Brüll Parking Automatisering levert hoogwaardige in- en uitrijterminals die modulair zijn op te bouwen en leverbaar zijn in elke gewenste RAL-Kleur, Hierdoor zijn de terminals volledig aan te passen aan Uw wensen.

U wilt uw parkeerterrein met een slagboom en parkeersysteem uit rusten, maar weet niet hoe en welke aspecten hiermee gemoeid zijn als beheerder, dan komen wij graag bij U op locatie om samen naar een goede oplossing te zoeken. Wij maken voor u geheel vrijblijvend een passend concept die voor ieder wensen aan kan voldoen.

INRICHTING PARKEERGARAGE

Voor de inrichting van een parkeergarage en/of parkeerterrein bieden wij diverse soorten aanrijdbeveiliging aan hierbij te denken aan; Hekwerken, wegmarkerigen,- etc. Voorbeelden van aanraadbeveiliging zijn vangrail, een buisconstructie, parkeerbanden,- en parkeerstootbeugels. Naast belijnen van de parkeervakken brengen wij ook onder meer ook pijlen, zebrapaden en invalidensymbolen aan.

Daarnaast bieden wij ook een geruime assortiment producten voor verkeersvoorzieningen, deze producten bestaat onder uit; verkeersdrempels, hoogtebegrenzer, slagboom, parkeerbeugels, spiegels, verkeersborden, bewegwijzering,- en straatmeubelair.

STREET PARKING

Gemeentes, privé parking(en) steken veel energie in het reguleren van de schaarse openbare ruimtes. Betaald parkeren is daarbij een hot item. Aan de ene kant willen gemeenten minder auto’s op straat, maar aan de andere kant willen zij een aantrekkelijke en vooral een publieksvriendelijke goed bereikbare bestemming zijn en blijven. Brüll Parking Automatiseringen zoekt samen met de opdrachtgever naar oplossingen, die helpen het juiste evenwicht tussen bereikbaarheid en leefbaarheid tot stand te brengen.

Een parkeerautomaat aan de straatweg is een ideaal instrument om het parkeren op straat te reguleren.
Brüll Parking Automatiseringen biedt u hierbij een doorontwikkeld systemen aan, dat precies aansluit bij de wensen van de Nederlandse en Belgische markt. Betalen met muntgeld, chipknip, creditcard, bezoekerskaarten behoort tot de standaard mogelijkheden. Daarnaast zijn de parkeerautomaten leverbaar in diverse modellen met een variëteit aan kleuren, naar wens uitgevoerd met een zonnepaneel.

De mogelijkheid om Uw parkeerautomaten te koppelen aan een Parkfolio Hosting Service. Hierbij worden de parkeerautomaten volledig up to date gehouden, en beheert met strategische gegevens over de parkeeractiviteiten in Uw gemeenten, privé parking, waarmee u knelpunten kunt signaleren.

SPEED GATES

Een Speedgate is een elektromechanische aangedreven snelvouwhek, bestaande uit vier panelen welke gelijktijdig naar twee zijden openen. Elke vleugel is opgebouwd uit een aangedreven paneel en volgpaneel. De openingstijd bedraagt circa 1 m/sec de openingstijd- of sluitingstijd ligt tussen de 3 a 10 seconden. De Speedgates kunnen geleverd worden met spijlen of geheel gesloten.

Op drukke plaatsen waar een mandichte afsluiting vereist is, is een Speedgate de oplossing.
Een Speedgate wordt op de situatie aangepast en is leverbaar met een boven- of onderaandrijving. Het systeem is te bedienen met toegangscontrole systemen, en te beveiligen met detectielussen en verkeerslichten.

Informatie aanvraagformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mail*
Adres
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 300 MB, Max. aantal bestanden: 2.
    Indien u een foto of tekening heeft om de situatie te verduidelijken, kunt u deze hier toevoegen.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Winkelwagen
    Scroll naar boven