Onderhoud & service

Onderhoud, 24x7 service en beheer op afstand

ONDERHOUD

Binnen het onderdeel Deurautomatiseringen heeft Brüll Poort- & Toegangstechniek een geheel nieuw concept voor het bieden van onderhoud. Tijdens nieuw installatie van draai-/schuif automaat bieden wij een extra jaar garantie op de materialen bij het afsluiten van een onderhoudscontract. Daarnaast nemen wij bestaande deurautomatiseringen ook in onderhoud, hierdoor wordt de levensduur van de automatisering gegarandeerd.

Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden op telefoonnummer +31(0)43-365 59 22 of info@brullgroup.nl.

24 UURS SERVICE

Brüll Poort- en Toegangstechniek biedt een 24 uur service aan die 7 dagen in de week bereikbaar is. Bij storingen buiten de kantoor uren kunt u het storingsnummer bellen op: +31 (0)6 - 11 34 24 91.

Tarieven arbeidsloon en voorrijkosten van toepassing buiten de overeenkomst: Download tarievenlijst (PDF)

HULP OP AFSTAND

Het Nice Opera maakt het de installateur gemakkelijker dankzij een eenvoudige programmering, met toegang tot alle parameters van de besturingseenheid om de installatie op alle wensen af te kunnen stemmen. Geen specifieke procedure voor elk product: Één enkele programmeermodus met intuïtieve menu’s, zonder dat u de instructies hoeft te raadplegen.

Dankzij de module GSM kunt u op afstand storingen, diagnosticeren, bediening, en de automatisering constant bewaken, waardoor dure controles ter plaatse vermeden, en u een heleboel tijd bespaart.

Gemakkelijkere programmering van de installatie via het multifunctionele display O-View dat, via BUS T4 rechtstreeks aangesloten op de met het systeem Opera compatibel besturingseenheden, toegang biedt tot alle functies van de besturingseenheden, voor een gemakkelijke, snellere en geavanceerde programmering.

Er kunnen bijvoorbeeld enkele automatiseringssystemen op één enkele O-View aangesloten worden. Bij storingen kunnen wij op afstand het systeem beheren en controleren en zo nodig nieuwe software overzetten.
De O-view kan tevens ook aangesloten worden op draai- en schuifautomaten, hiermee kunnen de automaten bediend worden en via digitale programmeerunit eventueel aangepast worden.

Vraag onze Sales naar de mogelijkheden via onderstaand contactformulier of anders op tel. +31(0)43-3655922

Informatie aanvraagformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mail*
Adres
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 300 MB, Max. aantal bestanden: 2.
    Indien u een foto of tekening heeft om de situatie te verduidelijken, kunt u deze hier toevoegen.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Winkelwagen
    Scroll naar boven