PRODUCT LEVERING en montage

PRODUCT LEVERING

In de loop der jaren hebben wij een enorm breed pakket aan productenontwikkeld en talloze oplossingen bedacht voor bijzondere vragen en opdrachten.
Voor ons team is en blijft het een uitdaging om op iedere vraag een sluitend antwoord te bieden. Daarom leveren wij producten uitsluitend die van zeer goede kwaliteit en kwantiteit moeten zijn die volgens de huidige richtlijnen en normen moeten voldoen en diens eigen certificering hebben.

Maar wij graag gaan een stapje verder. Ook na installatie van onze automatiseringen kunt u op Brüll Poort- en Toegangstechniek rekenen. Of het nu gaat om het afsluiten van een servicecontract voor periodiek onderhoud of om storing of schade. Een uitgebreide efficiënte service is dan ook een vitaal onderdeel van onze organisatie.

PRODUCT LEVERING EN MONTAGE

Bij Brüll Poort- en Toegangstechniek kunt u producten in bestelling brengen die afgehaald kunnen worden of naar het verstrekken van opdracht(en) op verzending geplaatst kunnen worden. Tevens biedt Brüll Poort en Toegangstechniek ook de mogelijkheid om producten/Installaties te leveren en monteren. Dit gaat veelal in samenspraak met de opdrachtgever of eindconsument.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Ook kunt u technische ondersteuning krijgen indien u hulp nodig hebt tijdens uw eigen installatie of als storingen zijn die makkelijk op te lossen zijn. Ook bieden wij u alle nodige technische datasheets en handleidingen mocht u deze onverhoopt zijn kwijtgeraakt.
Ons service-nummer +31(0)43-3655922 is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur.
Tevens zijn wij te bereiken via technischeservice@brullgroup.nl.

Informatie aanvraagformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mail*
Adres
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 300 MB, Max. aantal bestanden: 2.
    Indien u een foto of tekening heeft om de situatie te verduidelijken, kunt u deze hier toevoegen.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Winkelwagen
    Scroll naar boven