1 / 7

Deur automatiseringen

Brüll Deur-Automatiseringen importeert en levert draaideur- en schuifdeur automaten van Assa-Abloy deze organisatie heeft geruime jaren ervaring op het gebied van deurautomatiseringen. Assa-Aboy kent twee productie lijnen op het gebied van deurautomatiseringen namelijk Besam Entrance Solutions en EM Entrematic.

 

Automatische draaideuren, schuifdeuren, telescoopdeuren, tourniquets Elektronische deurdrangers, mechanische deurdrangers, vormen het productgamma van Brüll Deur-Automatiseringen.

 

De automatische deuren zijn zowel toepasbaar bij binnen- als bij buitendeuren. Automatische draaideuren kunnen optimaal worden benut bij veel verschillende soorten entrees en vormen een harmonieus geheel in diverse omgevingen.
Zo zijn de draaideurautomaten energie zuinig en voldoen aan de laatst gestelde normen en richtlijnen. Dankzij de stille werking van de automaat zijn deze uitermate geschikt voor gezondsheidscentra, appartementencomplexen, aangepaste woning voor mindervalide, kantoren, en openbare gebouwen waar zowel weinig geluid als toegangscomfort van belang zijn.

 

De automaten zijn uit voorraad leverbaar en kunnen zo de klant snel en adequaat in springen bij levering of storingen. Bij specifieke wensen zoals het kleuren van een afdekkap of de Pui in RAL kleur te voorzien neemt natuurlijk iets langer tijd in beslag.

 

Ook verzorgt Brüll Deur-Automatiseringen de volledige nazorg naardat geleverd en gemonteerd is. Wij bieden de klanten een onderhoudsovereenkomst aan die de automaten een langere levensduur bieden waar nodig is. Wij nemen ook bestaande automaten die van derden merken zijn hierbij te denken aan Besam, Record, Kone, Geze, Faac, Ditec, Dorma, in onderhoudt.
Daarnaast biedt Brüll Deur-Automatisering 24 uurs service dienst die voor u klaar staat om u zo spoedig als mogelijk kunnen helpen.

 

Heeft u verdere vragen of een speciaal project aanvraag waarmee wij u op deze site niet een direct antwoordt kunnen geven, laat het ons even weten wij maken graag een afspraak om samen naar een goede oplossing te zoeken.