1 / 7
U bevindt zich hier: Home » Diensten + service » Hulp op afstand

Hulp op afstand

Het geavanceerde beheer van automatiseringsinstallaties, ook op afstand

Het Nice Opera maakt het de installateur gemakkelijker dankzij een eenvoudige programmering, met toegang tot alle parameters van de besturingseenheid om de installatie op alle wensen af te kunnen stemmen. Geen specifieke procedure voor elk product: Één enkele programmeermodus met intuïtieve menu’s, zonder dat u de instructies hoeft te raadplegen.


Dankzij de module GSM kunt u op afstand storingen, diagnosticeren, bediening, en de automatisering constant bewaken, waardoor dure controles ter plaatse vermeden, en u een heleboel tijd bespaart.

 

Gemakkelijkere programmering van de installatie via het multifunctionele display O-View dat, via BUS T4 rechtstreeks aangesloten op de met het systeem Opera compatibel besturingseenheden, toegang biedt tot alle functies van de besturingseenheden, voor een gemakkelijke, snellere en geavanceerde programmering.

 

Er kunnen bijvoorbeeld enkele automatiseringssystemen op één enkele O-View aangesloten worden. Bij storingen kunnen wij op afstand het systeem beheren en controleren en zo nodig nieuwe software overzetten.
De O-view kan tevens ook aangesloten worden op draai- en schuifautomaten, hiermee kunnen de automaten bediend worden en via digitale programmeerunit eventueel aangepast worden.

 

Vraag onze Sales naar de mogelijkheden via het contactformulier of anders op tel. +31(0)43-3655922