1 / 7

Toegangscontrole systemen

Toegangscontrole systemen kan een breed begrip zijn die kan bestaan uit een gecontroleerde beheerschap van wie waar- en wanneer een bepaalde toegang mag passeren.
De huidige toegangscontrole systemen moeten meer kunnen dan simpelweg deuren, poorten, slagbomen, draaipoortjes, etc. openen en sluiten. Onafhankelijk van het soort bedrijf, of instelling moeten onze systemen belangrijke data in het bedrijf houden en bedreigingen van buitenaf buiten houden om uw bedrijfsproces soepel te laten verlopen. Onze systemen zorgen ervoor dat de juiste personen toegang hebben tot de juiste ruimtes binnen uw organisatie.

 

De systemen kunnen flexibel uitgebreid worden algelang de wensen van de klant en wat belangrijk is voor een optimale toegangscontrole systeem.
Maar toegangscontrole is MEER! Toegangscontrole betekent continue beveiliging en vormt daarom een belangrijke schakel in vrijwel elk veiligheidsplan. Nog maar al te vaak worden de risico’s van een onderneming of instelling 'tijdens openingsuren' onderschat. In veel gevallen is een bedrijf of instelling juist gedurende een volledige bezetting het meest kwetsbaar.

 

Een belangrijke evolutie is in het kader van toegangscontrole is de “VINGERSCANTECHNOLOGIE”.
Biometrische identificatiemethoden zijn meer en meer in opmars omwille van hun betrouwbaarheid. Het is de enige techniek die honderd procent zekerheid geeft dat de persoon in kwestie is die hij/zij aangeeft te zijn. Niet alleen wordt de veiligheid verhoogd, bovendien kan de identificatie zeer snel gebeuren. deze methode is dus ideaal voor centra waar toegangscontrole wordt toegepast.

 

Graag maken wij een persoonlijke afspraak om al uw vragen en uiteraard een op maat gemaakte concept voor u klaar. Door het contactformulier in te vullen zullen wij aansluitend contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ons ook bereiken onder telefoonnummer +31(0)43-3655922.