1 / 7

Camerasystemen

Camera observatie wordt ingezet als “ogen op afstand”. Een Camerasysteem voorkomt criminaliteit, het schrikt af en werkt daardoor preventief. Het inzetten van Camera’s kan daarnaast bijdragen aan de veiligheidsbeleving. Terroristische activiteiten, stijgende criminaliteitscijfers en de algemene vraag naar meer beveiliging voor mensen en goederen zorgen ervoor dat de markt voor video surveillance verandert.

 

Steeds vaker is het noodzakelijk om beelden op te nemen teneinde deze later te kunnen terugkijken en analyseren. Dit gebeurt steeds vaker bij de identificatie van personen die zich schuldig maken aan inbraak, diefstal, geweld, vandalisme- of terrein beheer. De beelden worden geheel automatisch digitaal opgeslagen op een harddisk. Ook de bediening gaat vaak geheel via PC’s waardoor het terugzien veel gemakkelijker en sneller verloopt.

 

Voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw is camerabewaking steeds gangbaarder. Wij zijn uw toeleverancier voor een groot aanbod aan camera systemen en heeft bovendien de kennis in huis om zeer specifieke projecten te beveiligen.

 

Graag informeren wij u verder over de mogelijkheden, u kunt ons bereiken via het contactformulier of anders via het algemeen telefoonnummer +31(0)43-3655922.