1 / 7

Vleugelpoortaandrijving

 

Uw poort aandrijven is tegenwoordig in deze tijd geen luxe maar valt meer onder het concept veiligheid. Hiermede sluit U Uw terrein of privégoed af maar daarbij tevens het gemak van een open oprijlaan willen behouden? Brüll Poort- & Toegangstechniek biedt u een breed assortiment aan elektrische of automatische poortaandrijvingen.


Elektrische Poorten kunnen altijd gesloten blijven, deze bescherming houdt u veilig afgeschermd van buitenaf en maakt het de inbrekers of derden personen moeilijker en laten het veelal dan afweten. Het grote voordeel van een Vleugel/Schuifpoort die automatisch sluit dat u niet meer hoeft uit te stappen om de poort te openen of te sluiten, denk hierbij als het regent of ander slecht weer dat u niet meer nat wordt.

 

De huidige technologie motoren die wij U aanbieden zijn een zéér door ontwikkeld systemen die van met uitmuntende kwaliteit producten zijn geassembleerd. Hierdoor wordt dan ook een langere levensduur en minder slijtage gegarandeerd. De 24V motoren die Nice voert hebben zij in hun lange bestaan behoorlijk doorontwikkeld en laten hierbij de concurrentie achter zich.


Zo kunnen in combinatie met de 24V motoren het systeem behoorlijk uitgebreid worden met back-up batterijen, Zonne-energie systemen, en Nice eigen GSM/Programmeer-unit die vele mogelijkheden biedt voor de klant.

 

Om Uw vleugelpoort te automatiseren kennen wij drietal systemen, namelijk spindelarmaandrijving, knikarmaandrijving,- en grondaandrijvingen.

 

Brüll Poort- & Toegangstechniek levert rechtstreeks aan biedt hierbij zijn diensten en service aan op het gebied van ondersteuning en onderhoudt.

 

Voor meer informatie of advies bel ons gerust of laat het ons weten via email sales@brullgroup.nl. Ook kunt u op onze producten website ons assortiment Vleugelpoortaandrijvingen zien en direct bestellen.