1 / 7

Spindelarmaandrijving

De spindelarmaandrijving is een Elektro Mechanische Spindelarmaandrijving die zowel in 230Vac als 24Vdc en met magnetische encoder. Ideaal voor gebruik in woonomgevingen. Middels is de derde generatie genaamd TOONA in de modellen TOON4, TOONA5,-en TOONA7 van zeer goede kwaliteit en duurzaamheid dankzij de behuizing die bestaat uit twee robuuste schalen van met polyesterlak en behandeld aluminium, beter bestand tegen weersomstandigheden. De interne bewegende onderdelen zijn van staal, en lichte metaallegeringen en technopolymeren.

 

De Spindelarmaandrijvingen die Brüll Poort- & Toegangstechniek kunnen leveren zijn: Wingo, Moby, Toona, hetzij losse motoren als samengestelde kits. De bediening om de poort aan te sturen kent vele mogelijkheden dan alleen maar standaard een handzender, bij ons gaat het verder die ieders wens van de klant respecteert. Kijk hiervoor op onze producten site.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze uitgebreide producten webshop waarbij u samengestelde kits of enkel alleen de motoren kunt zien en bestellen.

Uiteraard staan wij graag ter beschikking voor al uw vragen en antwoorden, u kunt ons bereiken onder service nummer +31(0)43 365 59 22 of anders per e-mail sales@brullgroup.nl.