1 / 7

Schuifpoortaandrijving

De schuifpoortaandrijvingen beweegt een poort in de lengte richting van links naar rechts of andersom en in bepaalde situaties zelfs synchroon waarbij twee vleugelhelften weg schuiven.

 

De schuifreductiemotoren die wij leveren kunnen in 230V, 24V, en 400V geleverd worden. Door de robuuste en compacte behuizing zijn de besturingseenheden geïntrigeerd in de behuizing van de aandrijving. Echter baseren wij ons het meest op de 24V uitvoeringen, die vele voordelen met zich mee brengt en goed uit te breiden is met accessoires die gekoppeld kunnen worden aan het intellectuele besturingseenheid BleuBUS technologie.

 

Dankzij de deze technologie maakt het voor de meeste schuifpoortmotoren mogelijk om de bijbehorende componenten zoals; back-up batterij, Zonne-Energie voed systeem, of Nice eigen GSM/Programmeer-unit uit te breiden die voor de klant vele voordelen geeft en storingen op afstand snel en adequaat opgelost kunnen worden.

 

De Schuifpoortaandrijvingen die Brüll Poort- & Toegangstechniek kunnen leveren zijn: RUN, ROBUS, ROBO, TUB, THOR, hetzij losse motoren als samengestelde kits.

 

De bediening om de poort aan te sturen kent vele mogelijkheden dan alleen maar standaard een handzender, bij ons gaat het verder die ieders wens van de klant respecteert. Kijk hiervoor op onze producten site.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze uitgebreide producten webshop waarbij u samengestelde kits of enkel alleen de motoren kunt zien en bestellen.

 

Uiteraard staan wij graag ter beschikking voor al Uw vragen en antwoorden, u kunt ons bereiken onder service nummer +31(0)43 365 59 22 of anders per e-mail sales@brullgroup.nl.