1 / 7

Grondaandrijving

De grondaandrijving is een Elektro Mechanische reductiemotor die zowel in 230Vac als 24Vdc en met magnetische encoder. Ideaal voor gebruik in woonomgevingen en bedrijven. De grondaandrijving METRO is van zeer goede kwaliteit en duurzaamheid. De motoren bestaan uit solide binnendelen van metaal en bronslegering.
Nieuw geëxtrudeerd aluminium en waterdicht IP67. De reductiemotor verdwijnt in de trechtervormige funderingskasten met mechanische stops en ideaal voor gebruik in extreme condities en, in de nieuwe afwerking in kataforese uitermate bestand tegen carrosie.
Men ziet enkel alleen de deksel van de funderingskast waar de sterke reductiemotor in zit geïntrigeerd.

 

De grondaandrijvingen die Brüll Poort- & Toegangstechniek kunnen leveren zijn: METRO, METROPLEX, X-METRO hetzij losse motoren als samengestelde kits.

 

De bediening om de poort aan te sturen kent vele mogelijkheden dan alleen maar standaard een handzender, bij ons gaat het verder die ieders wens van de klant respecteert. Kijk hiervoor op onze producten site.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze uitgebreide producten webshop waarbij u samengestelde kits of enkel alleen de motoren kunt zien en bestellen.

 

Uiteraard staan wij graag ter beschikking voor al Uw vragen en antwoorden, u kunt ons bereiken onder service nummer +31(0)43 365 59 22 of anders per e-mail sales@brullgroup.nl.