1 / 7

Garagedeuraandrijving

Uw garagedeur automatiseren, dus niet meer handmatig openen en sluiten en lichamelijke klachten behouden om het gewicht van de garagepoort in bedwang te houden.
Er bestaan voor deze sector vier verschillende type aandrijvingen te weten; Kantelpoort die buiten de gevel draait, kantelpoort die binnen de gevel draait, sectionaalpoorten en industriële poorten.

 

Hierbij kennen wij enkele systemen die de garagepoort in beweging kunnen zetten in 230Vac en 24Vdc met magnetische encoder en 400V. De 24V motoren zijn allen voorzien van BleuBUS technologie uiterst eenvoudig, dat het mogelijk maakt de besturingseenheid en stellen fotocellen met slechts twee draden te verbinden. Tevens geschikt voor gebruik net de systemen Opera en Soemyo.

 

De bediening om de poort aan te sturen kent vele mogelijkheden dan alleen maar standaard een handzender, bij ons gaat het verder die ieders wens van de klant respecteert.
Kijk hiervoor op onze producten site. Uiteraard staan wij graag voor u klaar om u te adviseren, u kunt ons bereiken via telefoonnummer +31(0)43 -365 59 22 of anders via e-mail sales@brullgroup.nl.