1 / 7

Boerderijpoorten

Boerderijpoorten zijn veelal grootte robuuste vleugelpoorten die qua afmeting en gewicht gigantisch zijn. Ook daar heeft Brüll Poort- Toegangstechniek een oplossing voor die beslist voor zulke projecten niet uit de weg gaat.

 

Mede door de robuuste hydraulische poortaandrijving die van zeer goede kwaliteit is is het openen en sluiten van deze poorten geen probleem. Door het Block systeem welke in de motor geïntrigeerd is heeft windvlagen en zware weersomstandigheden geen invloed op het klapperen van de vleugelpoort(en). De hydraulische motor heeft zéér kwalitatieve componenten die samen een goed gesmede eenheid vormen waarbij vervanging en langdurigheid van de materialen en olie langer zijn dan normaal.
Zo behoeft u de olie bij normaal gebruik pas nar 10 jaar te vervangen.
Er zijn weinig bewegende onderdelen bij de ophanging van deze hydraulische motor, hierdoor behoudt de hydraulische motor zijn volledige kracht die hij uitoefent.

 

De hydraulische armaandrijvingen die Brüll Poort- & Toegangstechniek kunnen leveren zijn: ECO240, ECO360, HLR240, HLR360, hetzij losse motoren als samengestelde kits.

 

De bediening om de poort aan te sturen kent vele mogelijkheden dan alleen maar standaard een handzender, bij ons gaat het verder die ieders wens van de klant respecteert.
Kijk hiervoor op onze producten site.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze uitgebreide producten webshop waarbij u samengestelde kits of enkel alleen de motoren kunt zien en bestellen.

 

Uiteraard staan wij graag ter beschikking voor al uw vragen en antwoorden, u kunt ons bereiken onder service nummer +31(0)43 365 59 22 of anders per e-mail sales@brullgroup.nl.