1 / 7

Street-parking

Gemeentes, privé parking(en) steken veel energie in het reguleren van de schaarse openbare ruimtes.
Betaald parkeren is daarbij een hot item. Aan de ene kant willen gemeenten minder auto’s op straat, maar aan de andere kant willen zij een aantrekkelijke en vooral een publieksvriendelijke goed bereikbare bestemming zijn en blijven. Brüll Parking Automatiseringen zoekt samen met de opdrachtgever naar oplossingen, die helpen het juiste evenwicht tussen bereikbaarheid en leefbaarheid tot stand te brengen.

 

Een parkeerautomaat aan de straatweg is een ideaal instrument om het parkeren op straat te reguleren.
Brüll Parking Automatiseringen biedt u hierbij een doorontwikkeld systemen aan, dat precies aansluit bij de wensen van de Nederlandse en Belgische markt. Betalen met muntgeld, chipknip, creditcard, bezoekerskaarten behoort tot de standaard mogelijkheden. Daarnaast zijn de parkeerautomaten leverbaar in diverse modellen met een variëteit aan kleuren, naar wens uitgevoerd met een zonnepaneel.

 

De mogelijkheid om Uw parkeerautomaten te koppelen aan een Parkfolio Hosting Service. Hierbij worden de parkeerautomaten volledig up to date gehouden, en beheert met strategische gegevens over de parkeeractiviteiten in Uw gemeenten, privé parking, waarmee u knelpunten kunt signaleren.

 

Voor verdere vragen maken wij graag een persoonlijk afspraak, u kunt contact opnemen via ons contactformulier of anders met ons algemeen telefoonnummer +31(0)43 – 365 59 22.