1 / 7

Slagbomen

Uw terrein of parkeerplaats op een professionele wijze door middel van een slagboom selectief de toegang verlenen van de doorgangen. De slagbomen kunnen bij parkeergarages, terreinen, gebouwen,- en campings ingezet worden met verschillende lengtes van aluminium bomen. De slagbomen die wij leveren zijn elektrisch of handbediend. Standaard worden onze slagbomen geleverd met een uitgebreide besturingseenheden die voor vele opties uitgebreid kunnen worden zoals detectielussen tag-sleutel etc.

 

De slagboom voor in parkeergarage openen de boom in minimaal 1,8sec. deze kunnen worden uitgevoerd met een 3m aluminium boom of met een knikarm-kit. De gangbare slagboom worden meestal uitgevoerd bij gebouwen met een 4m aluminium boom die in minimaal 3sec geopend worden. Uiteraard zijn er ook langere afstanden boom te verkrijgendie met lengtes van 6m, 9m tot zelfs 12m.

 

Bij vandaalbestendige locaties zijn er andere modellen dan alleen maar standaard uitvoering te verkrijgen,denk hierbij aan een vorkconstructie.

 

De slagbomen kunnen bediend worden met diverse toegangscontrolsystemen zoals handzenders, lusdetectoren, munt-automaten,- en betaalticketsystemen etc.

 

Heeft u een parkeergarage of parkeerterrein dat u wilt exploiteren? Neem dan gerust geheel vrijblijvend, telefonisch +31(0)43 – 365 59 22 of via contactformulier, contact met ons op.
Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden om een compleet concept te bieden.

 

Tevens verzorgt Brüll Parking Automatiseringen niet alleen de verkoop van de slagbomen maar ook de nazorg, die van zéér belang is voor langdurig gebruik. Door de landelijke dekking die 24uhr service levert staan wij dan ook garant voor kwaliteit en een uitmuntende service.