1 / 7

Parkeerticketsystemen

Brüll Parking Automatisering levert totaal oplossingen voor achteraf betaald parkeren, deze parkeersystemen werken op basis van barcode parkeerkaarten en worden veel toegepast bij o.a. parkeergarages, en parkeerterreinen. Ook voor toegangscontrole met name voor bedrijfsterreinen zijn deze systemen uitermate geschikt.

 

Met de barcodekaart krijgt de gebruiker, toegang. De rechten van iedere gebruiker worden door u bepaald, omdat de kosten van een barcodekaart nihil zijn hoeft u geen administratie bij te houden van uitgegeven en geretourneerde toegangskaarten. Hiermee bespaart u aanzienlijk, zowel op de kosten van de toegangskaarten als op de administratiekosten.

 

Als totaal leverancier leveren ook de bij deze parkeersystemen noodzakelijke fysieke afsluiting, zoals slagbomen, speedgates, en inzinkbare zuilen.
Tevens verzorgt Brüll Parking Automatisering ook het complete parkeergeleidingssystemen, waardoor de doorloop in een parkeergarage aanzienlijk verbetert.

 

Brüll Parking Automatisering levert hoogwaardige in- en uitrijterminals die modulair zijn op te bouwen en leverbaar zijn in elke gewenste RAL-Kleur, Hierdoor zijn de terminals volledig aan te passen aan Uw wensen.

 

U wilt uw parkeerterrein met een slagboom en parkeersysteem uit rusten, maar weet niet hoe en welke aspecten hiermee gemoeid zijn als beheerder, dan komen wij graag bij U op locatie om samen naar een goede oplossing te zoeken. Wij maken voor u geheel vrijblijvend een passend concept die voor ieder wensen aan kan voldoen.

 

Voor verdere vragen maken wij graag een persoonlijk afspraak, u kunt contact opnemen via ons contactformulier of anders met ons algemeen telefoonnummer +31(0)43 – 365 59 22.