1 / 7

Inrichting Parkeergarage

Voor de inrichting van een parkeergarage en/of parkeerterrein bieden wij diverse soorten aanrijdbeveiliging aan hierbij te denken aan; Hekwerken, wegmarkerigen,- etc. Voorbeelden van aanraadbeveiliging zijn vangrail, een buisconstructie, parkeerbanden,- en parkeerstootbeugels. Naast belijnen van de parkeervakken brengen wij ook onder meer ook pijlen, zebrapaden en invalidensymbolen aan.

 

Daarnaast bieden wij ook een geruime assortiment producten voor verkeersvoorzieningen, deze producten bestaat onder uit; verkeersdrempels, hoogtebegrenzer, slagboom, parkeerbeugels, spiegels, verkeersborden, bewegwijzering,- en straatmeubelair.

 

Heeft u verder nog vragen bel ons algemeen telefoonnummer +31(0)43 365 59 22 of via ons contactformulier dan nemen wij spoedig contact met u op om een afspraak te maken of anders enkel levering producten een prijsopgave.

 

Verder kunt u op onze uitgebreide website enkele producten inzien, indien er vragen zijn laat het ons weten. Wij maken graag een persoonlijke afspraak om te kijken wat de mogelijkheden er zijn.