1 / 7

Tournique automaten

De beste oplossing wanneer het binnenklimaat het meest belangrijk is. De tourniquetdeuren (roterende draaideuren) worden geleverd in twee-, drie- en viervleugel uitvoering met een imposant uiterlijk, waardoor het binnen- en buitenklimaat doelmatig van elkaar worden gescheiden.

 

De UniTurn zorgt voor een uitnodigende en ruime entree door gebruik te maken van een aandrijving op de buitenring, waardoor een grote aangedreven as in het midden overbodig is. Hierdoor ontstaat een groter compartiment waar winkelwagens, bagagetrolleys, rolstoelen, en grote mensenstromen met een grootste gemak doorheen kunnen. De UniTurn zorgt voor een uitstekende scheiding van het binnen- en buitenklimaat, wat leidt tot vermindering van warmte- en/of koudeverlies.

Ook is het systeem uitgerust met twee in de deurvleugels ingesloten vitrines, die kunnen worden gebruikt voor informatiedoeleinden of voor reclame.

 

Graag maken wij een afspraak bij u op locatie om te kijken welke verbetering mogelijkheden wij u kunnen bieden. U kunt ons bereiken onder ons algemeen info@brullgroup.nl adres of anders per telefoon +31(0)43-3655922.