1 / 7

Automatische Telescopische Schuifdeurensysteem

Een uitstekende is de beste keus voor toepassing in smalle entrees aangezien het systeem de maximale breedte van de deuropening benut, hetgeen een uitstekende oplossing oplevert wanneer de ruimte beperkt is. De Telescoop schuifdeurautomaten worden geleverd als een compleet systeem inclusief deuren,  automaat en veiligheidsvoorzieningen. Het is leverbaar met of zonder zij- en bovenlichten. De aluminium profielen zijn integraal blank geanodiseerd uitgevoerd en standaard voorzien van 12mm dik gelaagd glas.

 

Enkele opties kunnen aangeboden worden: bovenlicht, zijlichten, mechanische slot, diverse kleuren RAL gemoffeld/geanodiseerd, diverse soort glas, diverse glasafwerkingen.

 

Automatische deursysteem Telescopisch

De telescoopdeur is een vanzelfsprekende keuze bij toepassing in nauwe doorgangen. De breedte van de doorgang is optimaal en het is dan ook een goede oplossing als de ruimte beperkt is.

 

Veiligheidskenmerken

Met het aanwezigheidsdetectiesysteem verbetert de veiligheid. Als er in de omgeving van de doorgang personen of objecten worden waargenomen, sluiten de deuren pas wanneer dit veilig is.

 

Uiteraard staan wij graag ter beschikking voor al uw vragen en antwoorden, u kunt ons bereiken onder service nummer +31(0)43 365 59 22 of anders per e-mail sales@brullgroup.nl.