1 / 7

Schuifdeur automaten

Hoge prestatie

Veel van de meest waardevolle eigenschappen en innovaties, kenmerkend streven naar een optimale werking en prestatie, zijn gecombineerd in de schuifdeurautomaat UniSlide-EMPS. De UniSlide-EMPS kan als onderdeel worden geïntrigreerd in een compleet deursysteem, maar is ook in tal van andere situaties toepasbaar.

 

Eenvoudig montage

Alle onderdlen zijn volledig ondergebracht in de achterbalk. Daarom is de deurautomaat net zo gemakkelijk te vervangen als te monteren in nieuwe installaties. De deurautomaat is compact en slank, maar uitstekend geschikt voor de zwaarste toepassingen. Bij de montage wordt de deurautomaat geprogrammeerd volgens de wensen van de klant.

 

Veiligheid bovenal

Om een veilige doorgang tussen sluitende deuren mogelijk te maken, gaan zij inmiddelijk weer open als er tussen de deuren een persoon of obstakel wordt waargenomen. Zij hervatten langzaam hun onderbroken beweging om te controleren of de persoon of het obstakel al dan niet is verdwenen. Als er een persoon of obstakel wordt waargenomen, tussen deuren die openen en omliggende muren of binnenuitrusting, stopt de deur onmiddelijk, waarna deze na enige tijd opniew begint met zijn sluitbeweging. De veiligheid neemt toe met toepassing van een aanwezigheidsdetectiesysteem Active8. Als personen of objecten in de doorgang worden gedecteerd voorkomt het systeem dat de deur zich voortijdig sluit.

 

Ontwerp

De motor besturingseenheid, transmissie, of indien gewenst een noodaccu en elektrisch slot zijn alle ondergebracht in de achterbalk. de motor brengt de deurvleugels met een getande riem in beweging. De deurvleugels met geïntrigreerde of afzonderlijke gemonteerde verbindingstukken kunnen in de hoogte, lengte, en diepte worden versteld. Gelagerde stalen loopwielen en een looprail van hoogwaardig kunststof waarborgen een uitonderlijke soepele en geruisloze deurbeweging.

 

Uiteraard staan wij graag ter beschikking voor al uw vragen en antwoorden, u kunt ons bereiken onder service nummer +31(0)43 365 59 22 of anders per e-mail sales@brullgroup.nl.