1 / 7

Draaideur automaten

Veelzijdig en betrouwbaar

De Powerswing-EMSW is een elektrohydraulische draaideurautomaat, dien in veel situaties kan worden toegepast. De Powerswing-EMSW is zéér geschikt voor vrijwel alle typen binnen- en buitendeuren, enkele en dubbele draaideuren en kan in nieuwe en bestaande situaties de oplossing bieden. Montage vindt plaats aan de voor- of achterzijde van het kozijn om deuren open te duwen of te trekken. De Powerswing-EMSW is een goede oplossing, indien betrouwbaarheid bij hoogfrequentie verkeer of onder lastige omstandigheden vereist is. De automaat wordt dan ook in veel sectoren toegepast, zoals de gezondsheidszorg, aangepaste woningen, horeca industrie, detailhandel en openbare gebouwen.

 

Stil en Sterk

De Powerswing-EMSW is ontworpen voor intensief deurgebruik en kan nagenoeg op alle deuren worden toegepast. Met de keuzeschakelaar kan de deur permanent worden opengezet waarbij de motor nagenoeg voledig stil is.

 

Veiligheid als handelsmerk

De Powerswing-EMSW verzekert een optimaal veilige werking. De automaat kan afhankelijk van de situatie uitgerust worden met alle veiligheidsaccessoires.

 

Ontwerp Powerswing-EMSW

De compacte Powerswing-EMSW is ontwikkeld om deuren gebruiksvriendelijk te maken. De automaat opent de deur met een elektrohydraulische motor en sluit hem door een ingebouwde veer. De snelheid van openen en sluiten is instelbaar naar gelang de situatie verlangt. De automaat wordt boven of op de deur gemonteerd met een

duwende of trekkende armsysteem. Een moderne afdekkap verbergt discreet de motor en besturingseenheid.

 

Brandwerende deuren

De Powerswing-EMSW is door verschillende instanties goedgekeurd om brandwerende deuren te autmatiseren.

 

Uiteraard staan wij graag ter beschikking voor al uw vragen en antwoorden, u kunt ons bereiken onder service nummer +31(0)43 365 59 22 of anders per e-mail sales@brullgroup.nl.