1 / 7
U bevindt zich hier: Home » Bestel- en betaalinformatie

BESTELLEN BIJ BRÜLL TOEGANG- EN BEVEILIGINGSTECHNIEK STAAT VOOR SNEL, SIMPEL EN VOORAL VEILIG BETALEN

Brüll toegang- en beveiligingstechniek biedt verschillende manieren om elektronisch te betalen.

 

IDEAL

Als u bankiert via Internet bij de ABN AMRO, SNS bank, ING bank, Rabobank of Fortisbank kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDeal. Er opent zich een scherm, zodat u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Meer weten over iDeal, klik dan hier.

 

PAYPAL

Indien u over een Paypal account beschikt kunt u direct na afronding van de bestelling, de betaling voldoen via uw bank- of girorekening of creditcard. Wenst u de betaling handmatig te voldoen middels PayPal, dan kunt u dit doen op ons PayPal-account info@brullgroup.nl.

Meer weten over PayPal, klik dan hier.

 

OVERBOEKING

U kunt ook kiezen voor de betaalmethode overboeking.
Deze betaalmethode houdt in dat het totaalbedrag van uw bestelling op onze rekening moet worden overgeboekt, onder vermelding van uw ordernummer. Op uw orderbevestiging, die u via e-mail ontvangt, vindt u het bankrekeningnummer.


Wilt u vanuit het buitenland via overboeking betalen, heeft u de volgende gegevens nodig:

  • IBAN NL94RABO0122460960
  • BIC RABONL2U

Als wij uw betaling hebben ontvangen zal uw bestelling binnen 48 uur (op werkdagen) verzonden worden. In Nederland zal de bezorging dan met DHL binnen 48 uur na verzending zijn.
Binnen Europa kan uw bestelling een langere bezorgtijd hebben. Dus des te sneller uw betaling bij ons binnenkomt, des te sneller uw bestelling wordt bezorgd.

 

PRIJZEN

Alle genoemde prijzen op onze website zijn exclusief BTW.

 

LEVERTIJDEN

Is het product dat u besteld op voorraad zal dit na betaling zo spoedig mogelijk worden verzonden.
Het kan echter voorkomen dat er een langere levertijd is voor het bestelde product. Wij zullen dan met u contact opnemen via mail of per telefoon en u op de hoogte brengen van de te verwachten levertijd. Mocht u het product dan niet meer willen afnemen annuleren wij uw bestelling.


Is een product helemaal niet meer leverbaar nemen wij ook contact met u op en zullen wij u een alternatief aanbieden als dit voorhanden is. Mocht u het product niet willen afnemen annuleren wij uw bestelling.

 

RETOURZENDING

Wilt u een artikel retour sturen kan dat geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum naar ons contactadres.

U dient het reclamatieformulier in te vullen op het moment dat u een retourzending wilt doen.


Het product dient in ongeschonden staat te verkeren en de originele verpakking moet zo compleet en zo ongeschonden mogelijk zijn.


Bij retour- c.q. omruilzendingen als gevolg van foutieve bestelling uwerzijds zal op het creditbedrag 15% retour-/behandelingkosten in mindering worden gebracht.


Artikelen waarvoor wij van u expliciet de opdracht hebben gekregen ze te bestellen kunnen niet geretourneerd  worden!

 

RUILEN

Wenst u een artikel te ruilen kunt u dit aangeven via mail en het betreffende artikel terugsturen waarna het nieuwe artikel weer wordt verzonden.

 

Download hier een pdf met de Metaalunie voorwaarden.